lauantai 14. kesäkuuta 2014

Nestlen uutuusmurot

No niinhän siinä kävi etten muutaman maistiaisen lisäksi päässyt tutustumaan näihin Nestlen Shredded Wheat muroihin :)

Nämä menivät meillä parempiin suihin, maistuivat erityisen hyvin meidän kohta 2 veelle. Toimii todella hyvin pienenä purtavana, ajankuluna, välipalana, jälkkärinä tuolle pojalle, jolla on aina ruoka mielessä. Toki 10 vee piti puolensa ja söin näitä niin aamulla kuin välipalana ja myös silloin kun teki jotain hyvää mieli. Näitä muroja tulen todellakin ostamaan tulevaisuudessa, en ehkä itselle mutta jälkikasvulle kylläkin.

Kaiken kaikkiaan hyvä kampanja buzzadorilta. Liity sinäkin buzzadoriin, saat testattavaksi tuotteita ja pääset markkinoimaan testattavia tuotteita muillekin.Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Ippeliina):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Ippeliina

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.

Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Ippeliina  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador Ippeliina  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Ippeliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti