torstai 5. kesäkuuta 2014

Nestlen uutuusmurot testissä

Jälleen kerran pääsin osallistumaan buzzadorin kampanjaan, jossa saan testattavakseni ja markkinoitavakseni erilaisia uutuustuotteita. Tällä kertaa sain testiin Nestlen uutuusmuroja, Shredded Wheat.


Nykyisin kuluttajat etsivät terveellistä ruokaa, joka samanaikaisesti maistuu hyvältä eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita. Terveellisyys ja maku ovat kaksi asiaa, jotka on usein vaikea yhdistää, koska suola, sokeri ja rasva ovat osatekijöitä ns. hyvään makuun. Maku, ravitsemus ja terveys ovat tärkeitä kriteereitä Nestlén tuotekehittelyssä. Shredded Wheat -tuotteen lanseeraus on hyvä esimerkki Nestlén työpanoksesta maun ja ravitsemuskysymysten yhdistämisessä. Tuotteen tärkein raaka-aine on täysjyvävehnä (67 %), joka antaa tuotteelle korkean kuitupitoisuuden. Tyynyjen sisällä oleva marjatäyte (32 %) luo tuotteen herkullisen maun.
 #shreddedwheatblog #buzzador
 
Pari myyntipakkausta tuotetta lähetettiin testiin ja testin tuloksista teen sitten myöhemmin oman postauksen, ennakkoon voin kertoa että ei nämä syömättä jää tässä perheessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti