sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Testissä Viledan Active Scrub ja Power Inox

Koska olen Buzzador, saan testattavakseni ja arvioitavakseni aina silloin tällöin kivoja juttuja. Tällä kertaa on menossa Viledan kampanja, jonka ensimmäisen tuotteen testauksesta edellisessä bloggauksessa. Tänään olin reipas kun tarvitsin isoa kattilaa, jonka rakas mieheni oli poppareita tehdessä saanut tämän näköiseksi:
Kattilahan on pilalla anyway, joten päätin ottaa järeimmän sienen käyttöön. Otin käyttöön siis Power Inox sienet ja ei muuta kuin hommiin, ei väliä vaikka muutama naarmu lisää tuohon olisi tullutkin. Lisänä vähän fairya ja lopputulos ihan ok. Eli riittävän puhdasta veden keittämiseen, taitaa olla ainoa mihin tuota kattilaa enää  uskaltaa käyttää.
Ja koska olen erittäin laiska pesemään uunipeltejä käytön jälkeen, näytti yksi pelleistäni tältä:
Ja siihenkin uskalsin kokeilla tuota Power Inoxia, eipä tuota peltiä paljaaltaan käytetä, joten ajattelin ettei pienet naarmutkaan haittaisi. Lika lähti helposti, eikä naarmujakaan näy, joten kelpo tuote tähänkin tarkoitukseen.
Tämän jälkeen siirryin ulos, koska juuri eilen grillatessa kiinnitin huomiota grillin ränsistyneeseen ulkonäköön. Tässä alkutilanne
Pesuveteen loraus fairya ja Active Scrub käyttöön. Likaa lähti kuten vedestä huomaa
Ja puhdasta tuli
Lopuksi öljysin vielä tasot ja nyt kelpaa grillailla :)
Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen näihin Viledan tuotteisiin, varsinkin tuohon Power Inoxiin, tuntuu käsissä miellyttävältä, ainakin verrattuna PataPataan, mutta kuitenkin lika lähtee varsin helposti. Active Scrub tuntuu melko karhealta, en siis vielä ainakaan herkemmille pinnoille ole uskaltanut kokeilla vaikka paketissa luvataan sen olevan hellävarainen. Varmasti ostan näitä ihan kaupastakin, kunhan nämä testikappaleet joutavat roskiin. Tähän voi kyllä mennä jonkin aikaa, sillä kestäviltä vaikuttavat, vielä ei liikoja kulumisen merkkejä ole havaittavissa vaikka testijakson aikana olen niitä käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti