maanantai 10. marraskuuta 2014

Hopotusta: Myllyn paras voitaikinatasku

Nyt vihdoin saan aikaiseksi tekstiä blogiin, joka on viimeaikoina saanut lepäillä ihan rauhassa. Kuten aikaisemmin on jo tullut ilmi olen Hopottaja. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että pääsen testailemaan erilaisia tuotteita ja kertomaan niistä teille :)

Suosittelijana, eli hopottajana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Hopottaa voit niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin, mikä vain on sinulle itsellesi luontevin tapa suositella ja kertoa tuotteesta tai palvelusta eteenpäin. Raportoimalla tehdyt hopotukset saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin.

Liity suosittelijaksi tästä
suosittelukoodini on HOP12669

Tällä kertaa hopotuksen kohteena ovat Myllyn parhaat voitaikinataskut. #voitaikinataskuhopo
www.hopottajat.fi/voitaikinatasku
Esikoisen synttäreitä juhlitiin perhepiirissä ihan pienimuotoisesti ja nämä tarjottavat sopivat tilanteeseen oikein hyvin. Nopeita ja helppoja käyttää. Jäätyneet taskut pellille ja paistumaan. Paiston jälkeen avautuvat oikein hyvin, pysyvät kasassa ja mikä parasta, maistuvat hyviltä.
Suolaiseen versioon tein täytteeksi kinkku-aurinkokuivattu tuorejuusto-kermaviili täytteen salaatilla ja kurkulla höystettynä.Makeaan mentiin helpoimman kautta, valmista mansikkahilloa ja purkkikermavaahtoa :) Nam!Näitä löytyy pakastimesta jo lisää, kätevä vierasvara niin suolaiseen kuin makeaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti