keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Joulun odotusta

Nyt täytyy päivittää vähän blogia sillä olen tehnyt historiaa :) Kerrankin olen saanut joulukortit valmiiksi ja kirjoitetuksi ja kuoritetuksi ja postiin asti ennen viimeisiä mahdollisia hetkiä. Olen muutaman vuoden ajan tehnyt joulukortit itse ja tykkään kovasti niitä askarrella, aina vaan meinaa aika loppua kesken ja saan siitäkin stressiä itselle haalittua. Tänä vuonna on ollut aikaa tehdä niitä eikä stressistä vielä ainakaan ole merkkejä. Joululahjatkin alkaa olla osa jo hankittu, osa vasta mietitty. Tässä tämän vuoden korttisatoa:


Korttien sisälle kirjoitin käsin tekstin, käytin tänä vuonna kahta eri "runoa"

Jouluillan hämärässä
kynttilä on syttymässä.
Lämmin liekki toivottaa
joulunaikaa rauhaisaa.
----
Taakse mäkien, yli peltojen,
läpi talven lumikinosten;
alle tähtien, hetkeen jouluiseen,
toivon rauhaa sydämeen.

Puikoilla kilisee vieläkin sukat Nalle-langasta, kovin meinaa olla pitkissä kantimissa kun olen tottunut paksummasta seiskaveikasta neulomaan, mutta eiköhän tuo valmistune. Lisäksi toinen kuusi on myös työn alla, sitä on ihan mukavaa tehdä, tosin ei ole tv- työ vaan joutuu ihan koko ajan katsomaan mitä tekee. Joulun myötä varmasti päiviytkset jäänee vähäisiksi, siivousta ja leipomista kuuluu tähän aikaan. Vielä olisi keskimmäisen pojan synttäritkin järjestettävänä, joten tekemistä riittää. Yritän jossain vaiheessa laittaa kuitenkin kuvia valmistuneista töistä. Mukavaa joulunodotusta lukijat!

1 kommentti:

  1. Voi mahdotonta miten ihania kortteja! Luulenpa, että tänä vuonna emme lähetä kortteja. Viime vuoden viimetipassa tehty 60 kortin askartelu jätti jälkensä.... :)

    VastaaPoista