torstai 23. huhtikuuta 2015

Myllyn Parasta Hopotusta

Sainpa pitkästä aikaa Hopottajilta testattavaa. Tällä kertaa Myllyn Parasta Pyöreää Suklaataikinaa. www.hopottajat.fi/suklaataikina 
Suosittelijana, eli hopottajana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Hopottaa voit niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin, mikä vain on sinulle itsellesi luontevin tapa suositella ja kertoa tuotteesta tai palvelusta eteenpäin. Raportoimalla tehdyt hopotukset saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin.

Liity suosittelijaksi tästä 
suosittelukoodini on HOP12669 

Ajatuksena oli tehdä pikkuleipiä ja juustokakkua, johon tämä taikina sopisi vallan mainiosti. No kun hyvää teki mieli ja nopeastihan sitä oli saatava niin päädyin kokeilemaan ensin keksejä.

Taikina sulamaan ja keksien leivontaan. Tässä taikina odottamassa käsittelyäSitten pieniksi palloiksi

jotka näyttää ihan muulta kuin suklaataikinalta :D

Ja sitten litistystä
Ja sen jälkeen tuunausta...
Osan kekseistä jätin pelkistetyksi, osaan raesokeria päälle. Kokeilinpa myös MarianneCrushia ja candy meltsejä. Tässä uunista tulon jälkeen

Keksit katosivat parempiin suihin ja kuulemma lisää pitää saada, joten juustokakkukokeilu jääköön perheen painostuksesta toiseen kertaan, ei muuta ku leipomaan ja herkuttelemaan.#myllynparas #suklaataikinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti