sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vanish testissä

No nyt on testailtu Vanishia jokunen tovi ja täytyy sanoa että toimiihan se. Sain Buzzadorina testattavakseni Vanishin tuotteista Power geelin, Vanish Oxi Action Jauheen, Crystal White jauheen ja Extra Hygiene jauheen. Olen joskus aikaisemmin kokeillut tuota perus pinkkiä Oxi Actionia, mutta sen käyttö jäi sitten jossain vaiheessa. Pyykki ainakin tuntuu puhtaammalta näitä käytettäessä, pienimmän lapsenkin vaatteet pysyy siisteinä. Harmittavasti vaan nyt nuo isommat ei tuolla ulkona sotke vaatteista kuin ulkovaatteet, joten todellinen testi olisi ollut kesällä jolloin noita tahroja tulee kaksin verroin enemmän.

Sen lisäksi, että pääsin testaamaan näitä jokapäiväisessä käytössä, tein tahranpoistotestin mukana tulleelle kankaalle. Testasin muutamia hankalasti poistettavia tahroja, sotkettiin kangas poikien kanssa mm. ketsupilla, kahvilla, meikeillä ja oliiviöljyllä, tulokset voivat puhua puolestaan. Tahrat teimme edellisenä iltana, joten kuivuivat kankaaseen, ihan kuin normaalistikin kuivuisivat, ei meillä ainakaan ehditä pyykkiä pesemään heti tahrojen synnyttyä.

Lähtötilanne näyttää tältä:


Ja sitten sotketaan :)

Huulipunaa, tosi vahva viiva

BB-voidetta

Kahvia

Oliiviöljyä

glögiä

ketsuppia


punajuurta

punaviiniäSaatiinpa melkoinen sotku aikaan. Tämän annoin yön yli levätä ja sitten seuraavana päivänä koneeseen esikäsittelyn kautta.


Käytin testissä perus pinkkiä Vanish Oxi Action jauhetta sekä uutta tuttavuuttani, Vanish Power geeliä. Ennalta vaikeisiin tahroihin laitoin geeliä, näitä olivat huulipuna, meikkivoide, punajuuri ja punaviini. Loppuihin tein jauheesta ja vedestä sekoituksen jota hieroin tahroihin mittalusikan avulla. Sitten vaan koneeseen, tarkoitus oli lisätä ohjeen mukainen annostus Oxi Action jauhetta pesukoneeseen, mutta epähuomiossa sen unohdin, joten pelkällä normipesulla esikäsittelyn jälkeen on tulos aikaansaatu. Liina näyttää nyt tältä:
Huulipunasta jäi näkyvä jälki, tosin se olikin vahva viiva jonka kankaaseen tein. Valoa vasten näyttää tältä:
Salamavalon kanssa kuvattu

ilman salamavaloa kuvattu

Mitään muuta ei valoa vasten erotu tuon huulipunan lisäksi kuin ketsupista jääneet haaleat tahrat. En tiedä olisiko ne hävinneet jos olisin käyttänyt koneessakin tuota jauhetta, todennäköisesti olisivat haalenneet entisestään ainakin.

Ennen ja jälkeen kuvat vierekkäin:Erittäin tyytyväinen olen siis paketin tuotteisiin, jatkossakin varmasti käyttöä näille löytyy.


#puhtaaksivanishilla #vanish #buzzadorBuzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on Ippeliina):
Liity nyt


Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland Ippeliina  osoitteeseen register@buzzador.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti