maanantai 9. syyskuuta 2013

1-vuotissynttärit juhlittu

Niin se vaan on, että tuo pahnan pohjimmainenkin on jo saavuttanut vuoden mittariinsa. Aika on juossut hirvittävää vauhtia, vastahan tuo murunen syntyi. Viikonloppuna oli pienen miehen ensimmäiset synttärijuhlat, ihan maltilliset sellaiset.

Niiden parissa aika sitten viime viikolla menikin, kuvia vähän tarjoiluista. Tällä kertaa kakuksi päätyi hellyttävä dinosaurus. Wiltonin vuoka on ostettu joskus Tiimarin poistomyynnistä, enkä ole aikaisemmin uskaltanut sitä kokeilla. Nyt sitten kokeilin ja lopputulos oli ihan ok. Päivän levänneenä tuo tulos oli paremman näköinen kuin tuoreeltaan, joten viisas valinta tehdä edellisenä päivänä.

Välissä mansikkaa ja vaniljakiisseliä, päällä laktoositonta vispikermaa kovetettuna vähän vaniljakreemijauheella ja värjätty pastaväreillä. Rajaukset tein pikeerillä ja hampaat ja silmän sokerimassalla.

Perus voileipäkakkua sitten oli myös, tehty samalla tavalla kuin ristiäisissä täällä. Koristelu tällä kertaa vähän toisenlainen
Koko juhlatarjoilu näytti tältä:
Etualalla miehen toivomia korvapuusteja, esikoisen tekemää tiikerikakkua ja sitten domino-juustokakku, jonka ohjeen löysin tältä sivulta.

Kivat juhlat oli taas ja mukavaa pitkästä aikaa leipoa. Kiitos mukana juhlineille :)


1 kommentti: