keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pieniä välitöitä

Pitäähän sitä ompelukonettakin välillä käyttää, vaikkakin puikoilla tilaustyö onkin. Tilaustyö kuitenkin etenee aikataulussa, joten sen suhteen ei huolta :)

Vähän on tullut viimeaikoina törsättyä eri materiaaleihin, joista osa itselle ja osa myyntiin meneviin tuotteisiin. Näillä myynneillä saa hyvin nuo kankaisiin menevät rahat hankittua, periaatteessa ilmaiseksi siis itselle ompelen. Näin ainakin on helppo perustella hankinnat tuolle perheen päälle...

Tein pipon omalle muksulle, alkaa tuo kesä kolkutella ovella, joten villamyssyt saa riittää. Tällä kertaa siis trikoota.


Kangas venyy ja paukkuu, mutta ei palaudu... palalaarista ostettu ja en ajatellut asiaa ihan loppuun asti. Mutta tarpeeksi pienen ku tekee, niin pysyy päässä.Sitten tilaustyönä pari pipoa kaksostytöille, ihan perussettiä
Kangasta oli jäljellä enää vähän, joten tuonne pipojen sisään jouduin tekemään sauman, ei tullut yhdestä kappaleesta enää pipoa. Ihan kivasti kuitenkin istuvat ja kohta samaiset tyttöset saavat näiden lisäksi velouripipot, kunhan ehdin ompelemaan.

Lisään tähän päivitykseen kuvat noista velourpiposista, jotka valmistuivat hetki sitten :)
Nyt on tyttösten pipot valmiina, postitusta odottamassa.


Ja koska niin moni muukin, niin minäkin.. neuvolakorttien kansista tuttinauhoihin. Tilasin Punahilkan nappikaupasta tuttinauhojen tarvikkeita jo joku aika sitten. Nyt kun pengoin kangasvarastoani, löysin sopivan levyiset soirot ihanaa vintage-kangasta suoraan 70-luvulta. Siitä sitten pikaisesti ommellen, ilman silityksiä, kokeilukappale ja suloinenhan siitä tuli.
Näitä sitten tehtailemaan ihan urakalla, tilasin sitten vähän enemmän näitä tarvikkeita...


Nyt taas paluu puikkojen ääreen, villahousut pitää vielä saada valmiiksi :)

2 kommenttia: