maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hetkellinen tylsistyminen...

Joskus aina tulee näitä hetkiä, ettei mikään kiinnosta tai sitten meneillään on työ, joka pitää saada valmiiksi ennen kuin voi uutta aloittaa. No tällainen hetki on nyt. Puikoilla viihtyy tilaustyönä neuleasu pienelle tytölle, vaan tuo kirjoneule on niin aikaavievää ettei tosikaan. Haastetta lisää tuo perheemme kuopus, nyt 7 kk ikäinen ja juuri konttaaman oppinut rakas kuolaaja, huoh! En muistanutkaan mitä kaikkea tämä vaihe tuo mukanaan, sen sai karvaasti kokea yksi Ottobre- lehti, pahoittelut edelleen omistajalle vaikka vahinko ei olekaan kuin kosmeettinen, muutama lankavyöte on joutunut vääriin käsiin, enää en voi lankojakaan jättää olohuoneessa minne sattuu, muutama muukin lehti on kokenut kovia ja koko ajan pitää joko imuroida tai lakaista lattiaa ettei mitään väärää eksy pienen miehen suuhun. Vaan mahtavaahan se on kun toinen hymy huulilla intoa puhkuen (nimenomaan kovan tuhinan saattelemana) konttaa kohti joko äitiä tai muuta mielenkiintoista jota on kiva maistaa.

Viikonloppuna kävin haistelemassa uusia tuulia ja keräämässä kivoja ideoita Kädentaito-messuilta täältä Jyväskylästä. Aika tavalla samanlaista vuodesta toiseen, mutta aina jotain pientä mukavaa mukaan tarttuu. Paljon olisi ollut helmiä ja muuta koruaskarteluun sopivaa, vaan eipä ole mun juttuni ainakaan vielä. Tässä kuitenkin löytöni
Ensimmäinen joululahja tuli hankittua, tuo Fingerpori menee pukinkonttiin. Virkkausideoita josta jo ajatus lähtikin lentämään, saanpahan nuo lankanöttöset hyödynnettyä. Koholakkaa kortteihin, resoria ja sitten tuo hopeinen korusetti, jota en voinut enää vastustaa. Olen monilla messuilla pysähtynyt tuon samaisen korutaitajan kojun kohdalle ja aina kuitenkin jättänyt hankkimatta näitä edullisia ja kauniita koruja, nyt annoin itselleni luvan hankkia jotain piristystä kevääseen.

Jospa tämä matalalento taas kääntyisi korkeaksi, ideoita on vaikka muille jakaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti