tiistai 2. marraskuuta 2010

Työn alla olevia juttuja

Sain kuin sainkin aikaiseksi kuvata vähän juttuja, jotka ovat työn alla. Ensi viikonloppuna vietämme siis esikon 7 vee synttäreitä, teemana kauhukartanon korkeakoulu. Kutsut on tehty ja lähetetty, muuta materiaalia on hankittu Tiimarista ja askarreltu itse. Tässä pari kuvaa tuloksista

Oikealla yläkulmassa lähetetty kutsu ja tuo muu kuuluu ohjelmaan. Pojat suorittavat erilaisia tehtäviä, joista saavat palkinnoksi yhden kortin. Kaikki tehtävät tehtyään heidän tulee osata ratkaista se mikä kortti kuuluu mihinkin kohtaan. Kun ongelma on ratkaistu, saavat he palkkioksi arkun joka sisältää aarteen eli ylläripussukat, johin laitan aavekynät ja sitten vähän karkkia.


Tällainen tutkintotodistus kuuluu myös jokaiselle osallistujalle kotiin viemiseksi.

Kuva on hieman huono, mutta tällaisia aaveita tein sokerimassasta koristeeksi ja syötäväksi. Takana näkyy pieni vilaus kukkasista, joita tulee sitten kuopuksen Nalle Puh- kakkuun.

Muuta työn alla olevaa on tällähetkellä tässä

Näistä palasista tulee Novitan lehden ohjeella huopatossut. Sellaiset perinteiset palatossut, jotka sitten huovutetaan. Lankana on Novitan Lampolaa.

Tässä on Novitan ohjeella tulossa pitsisukat. Ohjeen poimin Novitan nettisivuilta, mutta on julkaistu muistaakseni vuoden 2007 lehdessä. Lanka on aivan kamalan väristä, mutta kun on halvalla saanut, niin varastoon se on tullut ostettua... Eiköhän nuo kotisukkina mene kuitenkin.
Lisää tekstiä ja kuvia sitten kun hommat etenee, tältä erää ei enempää raportoitavaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti