maanantai 24. kesäkuuta 2013

Projekti kukkapenkki, kasvimaa, hiekkalaatikko ja mitä vielä...

Näin kesän tullen pitää välillä tehdä muutakin kuin neuloa ja ommella. Pitkään ollaan mietitty mitä tuon meidän pihan kanssa tehdään, istutuksia on ollut vailla jo pari vuotta mitä tässä ollaan asuttu. Jotain pientä aina yritetään tehdä ja tänä vuonna projektina on kukkapenkki johon tulee paljon muutakin ku pelkkiä kukkia.

Naapurit on olleet kovin ahkeria tuosa meidän rajalla ja arvatkaas vaan tuleeko tarve tehdä omalle pihallekin jotain, ku toisen piha on just eikä melekeen kohillaan... No terassi on tekeillä jo kovaa vauhtia, melkein valmiskin jo, ehkäpä sitten kuvaakin laitan ku pääsen itse sitä "sisustamaan". Kukkamaa on kovasti työn alla ja tästä kaikki alkoi
Naapurin piha loppuu tuohon kivimuuriin, josta meidän ryteikkö alkaa. Terassin kulmaakin näkyy tuossa alhaalla. Tuosta kuorin nurmikon pois kokonaan ja vallikivistä tehtiin reunusta ja se jatkuu sitten tuota rajaa pitkin ihan koko pihan läpi. Tuohon missä lapioni kanssa heilun, tulee kasvimaata, nuo vanhat istutuslaatikot menee purkuun ja kasvimaa siirtyy vallikivien sisään. Tuo kaikki on jo tehty, mutten ole saanut vielä kuvaa otettua. Työ kuitenkin jatkuu, sillä nyt ei saatu valmiiksi muuta kuin tuo nurmikon alueelle tuleva penkki.

1 kommentti:

  1. Voi ahkeruutta! Olisi ihana nähdä kuva vielä valmiimmasta työstä :)

    VastaaPoista